Menú diari

Del 17 al 21 de Febrer

Primers

Bròquil blanc gratinat al roquefort

Pèsols amb beicon i pernil dolç

Amanida d’alvocat i salmó marinat

Segons

Pizza de pepperoni, ceba i xampinyons

Cua de rap al vi blanc amb gambes (Supl.2€)

Estofat de vedella (Supl.2€)

Espaguetis provençals

Postres

Mató amb mel

Crêpe de xocolata

Gelat de llet merengada

Mus de maracuià amb fruites vermelles

1 plat i 1 postre. Preu: 13,00 € IVA inclòs.

2 plats i 1 postre. Preu: 15,00 € IVA inclòs.

Pa, aigua, refresc o 1/4 de vi de la casa inclòs. Cafè NO inclòs.

Fes la teva

reserva

o truca’ns a 676 46 18 55 / 972 22 40 47

Vine a

cocolino

Carrer de Pedret, 56
17007 – Girona

Contacte

Carrer de Pedret, 56
17007 – Girona
Tel: 676 46 18 55 / 972 22 40 47

Horari

Migdia
De dilluns a dissabte
13:00 – 15:30h

Vespre
De dimecres a dissabte
20:00 – 23:00h

This post is also available in: Spanish English