Menú diari

Del 22 al 26 d'abril

Primers

Salpicó de marisc

Amanida de pernil d’ànec

Carpacció de vedella (suplement de 2,00 €)

Segons

Mandonguilles amb calamarcets i pèsols

Espaguetis a la bolonyesa

Pizza de beicon i pinya

Verat amb all i julivert

Postres

Crêpe de mel

Pastís de xocolata

Maduixes amb nata

Gelat de crema catalana

1 plat i 1 postre. Preu: 11,00 € IVA inclòs.

2 plats i 1 postre. Preu: 13,90 € IVA inclòs.

Pa, aigua, refresc o 1/4 de vi de la casa inclòs. Cafè NO inclòs.

Fes la teva

reserva

o truca’ns a 676 46 18 55 / 972 22 40 47

Vine a

cocolino

Carrer de Pedret, 56
17007 – Girona

Contacte

Carrer de Pedret, 56
17007 – Girona
Tel: 676 46 18 55 / 972 22 40 47

Horari

Migdia
De dilluns a dissabte
13:00 – 15:30h

Vespre
De dimecres a dissabte
20:00 – 23:00h

This post is also available in: Spanish English